Μας ελάτε σε επαφή με
Spring Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13606193016

WhatsApp : +8613606193016

Ελαφριά ένδειξη κατασκευής πλαισίων χάλυβα μετρητών (LGSF)

September 3, 2018

Εμείς όλο το όνειρο ενός τέλειου σπιτιού. Το καλούμε σπίτι ονείρου μας. Το σπίτι σας μπορεί τώρα να είναι απολύτως ο τρόπος που τον θέλετε. Μπορείτε να κατασκευάσετε το σπίτι ονείρου σας μέσω του ελαφριού πλαισίου χάλυβα μετρητών. Εκείνο το εικόνα-τέλειο σπίτι δεν είναι πλέον πέρα από την προσιτότητά σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ελαφριά ένδειξη κατασκευής πλαισίων χάλυβα μετρητών (LGSF)  0

 

LGSF και σχέδιο

Στην τελευταία δεκαετία, η κατασκευή που χρησιμοποιεί τον ελαφρύ χάλυβα μετρητών γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής. Οι αναπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, NZ, ο Καναδάς, και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δεχτεί ήδη αυτήν την έννοια. Αυτή η έννοια έχει γίνει επίσης δημοφιλής στις αναπτυσσόμενες χώρες πρόσφατα. Καταλάβετε τι καθιστά LGSF τόσο μοναδικό.

Σε ένα ελαφρύ πλαίσιο χάλυβα, το σχέδιο προετοιμάζεται και η δομή κατασκευάζεται οφσάιτ. Κατόπιν η συγκέντρωση γίνεται επιτόπιος για τους τοίχους, τα τούβλα, και τη στέγη.

Ο χάλυβας χρησιμοποιούμενος είναι μορφοποιημένος στο κρύο σε αυτήν την μέθοδο. Καμία θερμότητα δεν χρησιμοποιείται. Αυτό παράγει τα ελαφριά και υψηλά φύλλα χάλυβα εκτατής δύναμης.

Τα κτήρια LGSF παρέχουν μια άφθονη σειρά των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το σχέδιο, την απαρίθμηση, την ανάπτυξη, τη διαχείριση, και τις εσωτερικές λύσεις. Το κυριώτερο σημείο του συστήματος LGSF είναι η επιβεβαίωσή του με την οικοδόμηση των κανόνων και αισθητικός τελειώστε και στο εσωτερικό και στα εξωτερικά του κτηρίου.

LGSF είναι ένα απόλυτο σύστημα σχεδίου για μια σειρά δομών.

Εύκαμπτη δομή

LGSF κατασκευάζεται αρχικά και έπειτα ντυμένος με την ξηρά κάλυψη για να διαμορφώσει και στις δύο πλευρές έναν μεταφέροντα τοίχο. Η οικοδόμηση με το χάλυβα ακολουθεί το σύστημα πλαισίων πλατφορμών της οικοδόμησης. Είναι σε θέση να περιγραφεί σε οποιαδήποτε μορφή και είναι σε θέση σε ντυμένο και μονώνεται με μια εκτενή σειρά υλικών.

Είναι εύκολο να τροποποιηθεί ή να αλλαχτεί αυτή η κατασκευή σε οποιοδήποτε σημείο. Υπάρχει μια μεγάλη σειρά των συστημάτων και των προϊόντων που εξυπηρετούν σε αυτόν τον τύπο κατασκευής.

Κάθε διαμόρφωση που κατασκευάζεται υποστηρίζεται από το απόλυτες σχέδιο και τη διερεύνηση. Όλα τα σεισμικά, φορτία αέρα, τα νεκρά φορτία και τα ζωντανά φορτία λαμβάνονται υπόψη σχεδιάζοντας.

  1. Το απόλυτο σχέδιο είναι σύμφωνα με τα διεθνή και ινδικά πρότυπα.
  2. Πλήρης υποστήριξη όλων των σχεδίων, του υπολογισμού, της συνέλευσης, και της ανέγερσης.
  3. Αυτές οι δομές είναι απολύτως ελαστικές και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με το σχέδιο.

Χρονικός αποταμιευτής

Ξεχάστε για την κατασκευή σπιτιών που διαρκεί 4-6 μήνες. Η κατασκευή ενός σπιτιού μέσα σε 15 ημέρες είναι επιτεύξιμη με αυτό το νέο σύστημα. Βεβαίως, αυτό προσκρούει στη βιομηχανία και την τιμολόγηση. Τα κτήρια LGSF είναι 100% κατάλληλα, αισθητικά, εύρωστα και φιλικά προς το περιβάλλον με την εγγενή διάρκεια.

Αυτή η πείρα κατάστασης της τέχνης οδηγεί πιό γρήγορα να κατασκευάσει και την ανέγερση των κτηρίων. Χρησιμοποιεί τη δύναμη στηρίγματος του υψηλού εκτατού χάλυβα, το ελαφρύ σύστημα πλαισίων χάλυβα μετρητών επιτρέπει τις πολυάριθμες εφαρμογές στους εμπορικούς και κατοικημένους τομείς.

Αυξανόμενη αποδοχή

Πρόσφατα, το χαμηλότερο κόστος LGSF, η δύναμη, η σταθερότητα, η ευελιξία σχεδίου, η προσαρμοστικότητα, και η ανακυκλώσιμη φύση το καθιστούν επιπλέον επιθυμητό και αποδεκτός στην αγορά για έναν τοποθετώντας αριθμό κατασκευή-σχετικών επιχειρήσεων. Αυτή η νέα έννοια χρησιμοποιείται στα τερματικά αερολιμένων, λιανικές λεωφόροι, σταθμοί μετρό, ακόμη και κατοικημένα σπίτια.

Ακρίβεια

Οι κατασκευές LGSF είναι παρά πολύ ακριβείς. Τα ελαφριά πλαίσια χάλυβα επιτρέπουν έναν υψηλό βαθμό της ακρίβειας της οικοδόμησης των διαστάσεων. Δεδομένου ότι LGSF είναι υπολογιστής που σχεδιάζεται και που κυλιέται, οι επιτρεπτές ανοχές είναι μικροσκοπικές που εξασφαλίζει ένα θαυμάσιο κτήριο κάθε φορά.

Ως εκ τούτου, τα κτήρια LGSF είναι ακριβή και γρήγορα. LGSF μπορεί να ταξινομηθεί ως γνωστή τεχνολογία κατασκευής βασισμένη στη σχετική ανάπτυξη και τεχνολογία, η μηχανοποίηση των προόδων παραγωγής και ο υψηλός εξοπλισμός ακρίβειας διευκολύνουν την επεξεργασία της μορφής πλαισίων με μέχρι 1 χιλ. ακρίβειας.

Μια συγχώνευση της μεγαλύτερης ποιότητας ώθησε την ενέργεια και η ελαστικότητα σχεδίου, LGSF αποδεικνύεται υπερβολικά ακριβής, κάνοντας την πράγματι μια ζηλευτή τεχνολογία κατασκευής.

Καμία καθυστέρηση λόγω του καιρού

LGSF δεν έχει καμία περίοδο στεγνώματος στον υγρό καιρό που οδηγεί σε καμία καθυστέρηση. Αυτό καθιστά τη οικοδομή γρηγορότερη. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα της καθυστέρησης λόγω μιας έλλειψης εργασίας ή της έλλειψης του υλικού.

Πράσινη κατασκευή

Το ελαφρύ πλαίσιο χάλυβα μετρητών είναι ευνοϊκή για το περιβάλλον κατασκευή με τους εξής τρόπους:

  1. Παίρνει 68% λιγότερη ενέργεια στην οικοδόμηση των ελαφριών σπιτιών χάλυβα μετρητών.
  2. Υπάρχει μια μείωση των αποβλήτων λόγω της ακρίβειας LGSF δεδομένου ότι το πλαίσιο είναι πολύ ακριβές και προετοιμασμένο εκ των προτέρων.
  3. Τα απόβλητα LGSF είναι 100% ανακυκλώσιμο.
  4. Η μέθοδος LGSF μπορεί να χρησιμοποιήσει 25% του ανακυκλωμένου χάλυβα στην κατασκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον 8-9-έτος-παλαιό χάλυβα αυτοκινήτων στην κατασκευή.

Προστασία από τις φυσικές καταστροφές

Τα ελαφριά σπίτια χάλυβα είναι ελαφριά ζυγισμένη και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που χρησιμοποιούν την κατασκευή πλαισίων χάλυβα είναι προστασία ενάντια στις φυσικές καταστροφές όπως ένας σεισμός. Η κατασκευή χάλυβα είναι άφλεκτη έτσι μειώνει την απώλεια λόγω της πυρκαγιάς.

Οικονομικώς αποδοτικός

Ο χάλυβας είναι δαπανηρός στην αρχή αλλά δίνει τα μόνιμα οφέλη. Οι τιμές χάλυβα είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας φόβος των εντόμων. Μπορείτε να κάνετε τις τροποποιήσεις στο σπίτι σας αργότερα με χαμηλότερο κόστος. LGSF είναι η μακροπρόθεσμη επένδυση για το σπίτι σας.

Περικάλυμμα επάνω

Αν και η κατοχή των μερών των οφελών, επαγγελματίες κατασκευής είναι ακόμα διστακτική σε χρησιμοποίηση του ελαφριού πλαισίου χάλυβα μετρητών. Ένα LGSF κατασκεύασε το σπίτι διαρκεί πολύ, απαιτεί τη λιγότερη συντήρηση και παρέχει την υψηλής ποιότητας κατασκευή. Η κατασκευή LGSF είναι όχι μόνο ελαφριά αλλά και ευνοϊκή για το περιβάλλον.