Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Sussman
Πιστοποίηση: CE; ISO
Αριθμό μοντέλου: SU-LV
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 τετραγωνικά μέτρα
Τιμή: USD180-USD250 per square meter
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαστική ταινία
Δυνατότητα προσφοράς: 500 τετραγωνικό μέτρο την εβδομάδα
Τύπος: Προκατασκευασμένο σπίτι, προκατασκευασμένη βίλα Αντίσταση πυρκαγιάς: όλα τα υλικά χρησιμοποιούμενα θα είναι αντίσταση πυρκαγιάς
Αντίσταση χιονιού: μέγιστο 2.9KN/M2 όπως απαιτείται Χρόνος παραγωγής: Μέσα σε μια εβδομάδα
Υλικό: Ελασματοποιημένες εν ψυχρώ με λεπτούς τοίχους ελαφριές στήριγμα και διαδρομή χάλυβα μετρητών Ηλεκτρική καλωδίωση: Ναι
Υψηλό φως:

ελαφριά σπίτια πλαισίων χάλυβα

,

σύγχρονα prefab μορφωματικά σπίτια

Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab

 

Από το σχέδιο στην εγκατάσταση, Sussman είναι δεσμευμένο στην προσφορά των πλήρων λύσεων για τους πελάτες. Βάζει πάντα τα συμφέροντα των πελατών πρώτα, θεωρεί την ποιότητα η ζωή του, ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων, και επιτυγχάνει τον άνευ ραφής ελλιμενισμό σε ολόκληρη τη διαδικασία από την προσαρμογή στην κατασκευή τελειωμένος - προϊόντα, που παίρνουν την εξαιρετικά υψηλή ικανοποίηση πελατών.

Το Sussman δίνει την πλήρη υποστήριξη στην οικονομικές κατασκευή και την άνοδο της Κίνας της κεντρικής Κίνας και οδηγεί μια νέα επανάσταση στην παραδοσιακή Οικοδομική Βιομηχανία. Μετά από τα έτη συνεχών προσπαθειών, Sussman έχει τώρα τα ελαφριά πλαισιώνοντας κτήρια χάλυβα μετρητών του διαδεδομένα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Προδιαγραφή

 

1. Ασφαλές ίδρυμα, αντισεισμικός και Windproof

Πλαισιώνοντας κτήριο χάλυβα μετρητών Sussman το ελαφρύ είναι ελαφρύ και όλκιμος, σε έναν σεισμό, η ολκιμότητα της διαμόρφωσης χάλυβα μπορεί όχι μόνο να αποδυναμώσει τη σεισμική αντίδραση, αλλά και να παραμορφωθεί για να αντισταθεί στο βίαιο σεισμό δεδομένου ότι αποτελείται από τα καλύτερα ελαστικά υλικά.

 

2. Πράσινος και ευνοϊκός για το περιβάλλον, υγιής και άνετος

Η πράσινη κατασκευή υιοθετείται για την ελαφριά οικοδόμηση καλλιέργειας χάλυβα μετρητών Worthington για να αποφύγει τη ζημία στο περιβάλλον. Η διαδικασία κατασκευής είναι καθαρή και πράσινη. 100% του χάλυβα τα υλικά μπορούν να ανακυκλωθούν επάνω από 80% των ενισχυτικών υλικών μπορεί να ανακυκλωθεί όλα τα τμήματα και τα μέρη οικοδόμησης αποτελούνται από την ενέργεια - αποταμίευση και ευνοϊκά για το περιβάλλον υλικά, που χαρακτηρίζονται από καμία ρύπανση, μικρή κατανάλωση ενέργειας και υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα.

 

 

3. Διαστημική αποταμίευση με τα ελαφριά και μικρά υλικά

Η ελαφριά διαμόρφωση χάλυβα μετρητών Worthington παράγεται στο εργοστάσιο, κερδίζοντας χρόνο και εργασία. Έναντι της ενισχυμένης συγκεκριμένης δομής, η διαμόρφωση χάλυβά μας έχει το μικρότερο τμήμα στηλών και τους λεπτύτερους τοίχους, οι οποίοι μπορούν να αυξήσουν τη χρησιμοποιήσιμη περιοχή πατωμάτων από 3% σε 5%, που φέρνει τα πρόσθετα οικονομικά οφέλη σε όλους τους πελάτες μας. 

 

4. Energy-efficient, Soundproof, αντιδιαβρωτικός και αλεξίπυρος

Όλα τα μέρη, τα τμήματα και τα υλικά οικοδόμησης πλαισιώνοντας κατοικίας χάλυβα μετρητών Worthington της ελαφριάς προσαρμόζονται, με την καλή πυκνότητα και τη μεγάλη ακρίβεια. Ο σκελετός χάλυβα αποτελείται από τα έξοχος-αντιδιαβρωτικά υψηλής αντοχής ελασματοποιημένα εν ψυχρώ γαλβανισμένα πιάτα, που θα παραμείνουν άθικτα για τουλάχιστον 100 έτη, όλα τα υλικά είναι άφλεκτος και αλεξίπυρος. Τα διαστήματα μεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων και μεταξύ των δοκών πατωμάτων γεμίζουν με την ίνα υάλου για τη θερμότητα και την υγιή μόνωση.

 

5. Γρήγορη κατασκευή με υψηλό - ποιότητα

Πλαισιώνοντας κατοικία χάλυβα μετρητών Worthington η ελαφριά είναι κατάλληλη για τη βιομηχανοποιημένη και τυποποιημένη παραγωγή. Τα prefab σπίτια Worthington μπορούν να κατασκευαστούν και προ-στο εργοστάσιο, και έχουν την τελική συνέλευση στην περιοχή σας. Για την απόμακρη περιοχή, θα παράσχουμε στα λεπτομερή σχέδια όλα τα βήματα συνελεύσεων, και μπορούμε να στείλουμε τον τεχνικό επόπτη ή μια ομάδα κατασκευής για να βοηθήσουμε την εγκατάσταση. Έναντι του συγκεκριμένου σπιτιού, τη prefab περίοδο κατασκευής σπιτιών μας μπορεί να κοντύνουν από το 1/3, και η δομή μπορεί να κατασκευαστεί με την εγκατάσταση νερού, ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου που ρυθμίζεται συγχρόνως. 

6. Εύκαμπτος, μεταβλητός και περιβάλλον προσαρμοστικό

Πλαισιώνοντας κατοικία χάλυβα μετρητών Worthington η ελαφριά είναι αρκετά προσαρμοστική στο διάφορο περιβάλλον και μπορεί στηριγμένος σε ένα ίδρυμα με τη χαμηλότερη ικανότητα ρουλεμάν στις υψηλής θερμοκρασίας ή αυστηρές κρύες περιοχές, τις νερό-ανεπαρκείς περιοχές, το σεισμό και τις τυφώνας-επιρρεπείς περιοχές, τις μεταφορά-ενοχλητικές περιοχές, τα τουριστικά αξιοθέατα και τις οικολογικές επιφυλάξεις. Το ελαφρύ μετρητών μας σύστημα οικοδόμησης χάλυβα πλαισιώνοντας έχει τα προεξέχοντα πλεονεκτήματα και μπορεί να σας εγγυηθεί ένα ασφαλές, σταθερό, και άνετο σπίτι που μπορεί να αντιπροσωπεύσει 100 έτη. 


 

Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab 0

 

 

Ροή εργασίας

Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab 1

Πλεονέκτημα

1. Χρόνος 50% κατασκευής αποταμίευσης - πραγματοποιήστε το apa γυμνό διακοσμεί μέσα σε 15days

2. Βελτίωση 100% απόδοσης ασφάλειας - αντισεισμική, αέρας ανθεκτικός και ανθεκτικός

3. Η ενέργεια - αποταμίευση 60% - υλικά νέου τύπου υιοθετείται για τη μόνωση θερμότητας και τον εξαερισμό.

4.Reuse 90% - το υλικό 90% μπορεί να είναι επαναχρησιμοποίηση

5.Eco-φιλικό 100% - καμία απόβλητο και ρύπανση κατά τη διάρκεια της κατασκευής

Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab 2Της Κίνας φτηνή φανταχτερή σύγχρονη 2-Storey ελαφριά μετρητών βίλα σπιτιών LGS χάλυβα Prefab 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Amber Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618112481091

WhatsApp : +8613606193016