Μόνιμο σπίτι βιλών χάλυβα κατασκευής ελαφρύ/προκατασκευασμένη Lgs βίλα με τις συναρμολογήσεις

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Sussman
Πιστοποίηση: CE; ISO
Αριθμό μοντέλου: SU-LV
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 τετραγωνικά μέτρα
Τιμή: USD180-USD250 per square meter
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαστική ταινία
Δυνατότητα προσφοράς: 500 τετραγωνικό μέτρο την εβδομάδα
Τύπος: Prefab σπίτι χάλυβα επιτροπής σάντουιτς Εφαρμογή: Κατασκευασμένο χάλυβας σπίτι
Υλικό: Ελαφρύ πλαίσιο χάλυβα Πόρτα: Ξύλινη σύνθετη πόρτα
Σχέδιο: τρισδιάστατο πρότυπο
Υψηλό φως:

προκατασκευασμένα σπίτια πλαισίων χάλυβα

,

prefab σπίτια οικοδόμησης μετάλλων

Μόνιμη κατασκευής βίλα Lgs κατασκευαστών προκατασκευασμένη τιμή με τις συναρμολογήσεις

 

Προδιαγραφή

1. Αντιοξειδωτικός και κανονικά περισσότερο από 70 έτη που χρησιμοποιεί τη ζωή.
2. Εύκολος να συγκεντρώσει και να αποσυνθέσει για αρκετές φορές χωρίς ζημία.
3. Ελαφρύς και όμορφος.
4. Μείωση κόστους και μεταφορά κατάλληλες.


Περιγραφή
Αντισεισμικός: Η κατασκευή LGS χρησιμοποιεί τη δομή ζευκτόντων τριγώνων του μορφοποιημένου στο κρύο χάλυβα, το κύριο κρύο χρήσης τοίχων της - χάλυβας μορφής δεδομένου ότι το πλαίσιο, αμπάρωμα καθιστά το σώμα σπιτιών στενά συνδεμένο με το έδαφος, με την καλή ολκιμότητα και την αντισεισμική απόδοση. Η σεισμική οχύρωση της κατασκευής χάλυβα LGS είναι μέχρι 9 βαθμός, και αιτία σπιτιών δομών χάλυβα λιγότερη ζημία στους σεισμούς από άλλα σπίτια.
Αντίσταση αέρα: Τα μορφοποιημένα στο κρύο ελαφριά κτήρια δομών χάλυβα υιοθετούν τον υψηλής αντοχής χάλυβα G550 με την καλές ακεραιότητα και την ευελιξία χάλυβα, οι οποίες μπορούν να αντισταθούν στη ταχύτητα ανέμου 50m/s. Η ζωή και η ιδιοκτησία θα προστατευθούν καλά.
Ανθεκτικός: Το ελαφρύ σπίτι είναι όλα δομών χάλυβα αποτελούμενο με τα μορφοποιημένα στο κρύο ελαφριά μέρη δομών χάλυβα που υιοθετούν γαλβανισμένος/αργίλιο - ψευδάργυρος και αντιδιαβρωτικό πιάτο χάλυβα κρύου κυλίσματος. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει οξύδωση κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της χρησιμοποίησης των μερών δομών χάλυβα και να αυξήσει τη διάρκεια ζωής σε περισσότερο από 90 έτη.
Υγιής μόνωση: Η επίδραση της υγιούς μόνωσης είναι ένας σημαντικός δείκτης για την αξιολόγηση κατοικημένου. Οι ελαφριοί τοίχοι συστημάτων χάλυβα που διαμορφώνονται από την ελαφριά δομή χάλυβα, τα υλικά μόνωσης και τον πίνακα ινών έχουν την τέλεια υγιή τεχνολογία μόνωσης και απορρόφησης κλονισμού και ανταποκρίνονται στα εθνικά πρότυπα για την οικοδόμηση της υγιούς μόνωσης.
Άνετος: Χρησιμοποιώντας σύστημα τοίχων ενεργειακού το αποδοτικό LGS χάλυβα, η αναπνευστική λειτουργία, αυτό μπορεί να ρυθμίσει την υγρασία εσωτερικού αέρα. Η στέγη με τη λειτουργία εξαερισμού, που μπορεί να κάνει το σπίτι εσωτερικά πέρα από το σχηματισμό της ροής του αέρα, εξασφαλίζει ότι ο εξαερισμός στεγών και η ψύξη της εσωτερικής ζήτησης. Η ελαφριά ενσωματωμένη χάλυβας έκταση κατοικίας μπορεί μέχρι 6 έως 12 μ να παρέχει το μεγαλύτερο ζωτικό χώρο για τους κατοίκους, και μπορεί επίσης να διαιρεθεί ελεύθερα. Τα ενσωματωμένα ελαφριά οικοδομικά υλικά χάλυβα είναι πράσινα φιλικά προς το περιβάλλον, και κρατούν υγιής.
Εύκολος-γρήγορα κατασκευή: Όλα τα υλικά μπορούν να παραχθούν εντελώς στο εργοστάσιο και να εγκατασταθούν στο εργοτάξιο οικοδομής. Μπορεί όχι μόνο να μειώσει την ένταση της επιτόπιας κατασκευής, αλλά και να βελτιώσει την αποδοτικότητα της ποιότητας κατασκευής και εφαρμοσμένης μηχανικής. Το κατοικημένο περιβάλλον μπορεί να χτιστεί πριν από το σπίτι και έπειτα το σπίτι μπορεί να σχεδιαστεί εντελώς και να κατασκευαστεί σύμφωνα με το αίτημα των αγοραστών κατοικημένων. Την εσωτερική διακόσμηση μπορεί να τελειώσουν ένας χρόνος μέσω του γενικού σχεδίου. Η κατασκευή είναι υψηλή ταχύτητα, λίγος χρόνος, υψηλή αποδοτικότητα, λιγότερος αντίκτυπος από τον εποχιακό. Παίρνει 8 εργαζομένους για να τελειώσει τη βίλα 300 τετραγωνικών μέτρων μέσα σε 2 μήνες.

 

 

 

Μόνιμο σπίτι βιλών χάλυβα κατασκευής ελαφρύ/προκατασκευασμένη Lgs βίλα με τις συναρμολογήσεις 0

Μόνιμο σπίτι βιλών χάλυβα κατασκευής ελαφρύ/προκατασκευασμένη Lgs βίλα με τις συναρμολογήσεις 1

Μόνιμο σπίτι βιλών χάλυβα κατασκευής ελαφρύ/προκατασκευασμένη Lgs βίλα με τις συναρμολογήσεις 2

Μόνιμο σπίτι βιλών χάλυβα κατασκευής ελαφρύ/προκατασκευασμένη Lgs βίλα με τις συναρμολογήσεις 3

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613606193016

WhatsApp : +8613606193016